H

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Opiskelijaedustajaksi vaikuttavimmalle paikalle Laurea-ammattikorkeakoulun hallitukseenmuokattu 16.4.2019 klo 13.13

Toimielin

Laurea-ammattikorkeakoulu OY hallitus

Haetaan

yhtä varsinaista jäsentä, ei yhtäkään varajäsentä

Haun avaamispäivämäärä

19.3.2019

Hakuaika

20.3.2019 - 10.4.2019

Toimikausi

1.6.2019 - 30.4.2021

Päätöksenteon paikka ja ajankohta

Opiskelijakunta Laureamkon edustajiston kokous 15.4. klo 17

Haetaan opiskelijaedustajaa Laurea-ammattikorkeakoulu Oy:n hallitukseen. Kausi on kaksivuotinen vuoden 2019 yhtiökokouksesta vuoden 2021 yhtiökokoukseen. Yhtiökokous järjestetään keväisin. Opiskelijaedustaja saa toiminnasta kokouspalkkion, joka on tällä hetkellä 200 euroa per kokous. Paikkaa voi hakea kuka tahansa Laurea-ammattikorkeakoulun läsnä- tai poissaoleva opiskelija. Paikkaa voivat hakea myös opiskelijat, jotka valmistuvat kauden aikana. Hakuaika tehtävään on 20.3. – 10.4.2019.

Ammattikorkeakoulun hallituksen edustajana osallistut korkeakoulun vaikuttavimman toimielimen työskentelyyn tehden päätöksiä, jotka koskevat koko Laureaa ja kaikkia opiskelijoita. Hallitus päättää mm. strategiasta, talouden keskeisimmistä tavoitteista, toiminta- ja taloussuunnitelmista, talousarviosta, valistee ja erottaa rehtorin sekä hyväksyy johtosäännöt. Korkeakoulun hallituksessa on yhdeksän jäsentä ja se kokoustaa noin kerran kuukaudessa. Opiskelijaedustajien lisäksi hallituksessa ovat henkilökunnan ja Laurea-ammattikorkeakoulu Oy:n omistajien edustajat.

Hakukriteerit Hakijoilta ja valitulta toivotaan: 1) kykyä käsitellä laajoja asiakokonaisuuksia, 2) hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja, 3) kiinnostusta Laurean kehittämiseen sekä, 4) halua opiskelijanäkökulman edistämiseen ja sitoutumista yhteistyöhön opiskelijakunta Laureamkon kanssa sekä tehtävään.

Valinnassa luetaan eduksi aiempi kokemus vastaavan kaltaisista tehtävistä. Lisäksi hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan oletettu valmistumisaika. Voit kuitenkin hakea paikkaa ja tulla valituksi, vaikka valmistuisit kauden aikana. Edustaja valitaan opiskelijakunnan edustajiston kokouksessa 15.4.2019. Valinnasta tiedotetaan hakijoita sähköpostitse kokousta seuraavana päivänä. Hakijoilla on mahdollisuus tulla kokoukseen esittelemään itsensä ja vastaamaan edustajiston kysymyksiin. Mikäli hakija ei pääse paikanpäälle kokoukseen on hänellä mahdollisuus olla yhteydessä kokoukseen etäyhteydellä, tällöin pitää kuitenkin olla yhteydessä etukäteen edustajiston puheenjohtaja Anna Marttilaan, anna.marttila@laureamko.fi. Laurea-ammattikorkeakoulu Oy:n yhtiökokous vahvistaa valinnan toukokuun kokouksessa.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ammattikorkeakoulun hallituksen opsikelijaedustajana jätä hakemus halloped.fi–palvelussa. Halloped.fi-palveluun kirjaudutaan sivuston oikeasta ylälaidasta Haka kirjautumisjärjestelmän kautta Laurean tunnuksilla. Hakemuksen jättämistä varten pitää aina kirjautua halloped.fi-sivustolle.

Lisätietoja Ainomaija Rajoo, asiantuntija 044 287 7154, ainomaija.rajoo@laureamko.fi