H

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Tutkintolautakunta

Hakuaika:

23.11.2017 - 28.11.2017

Kuvaus:

Haetaan tutkintolautakuntaan yhtä varsinaista ja yhtä varajäsentä. Hakuaika alkaa 23.11. ja päättyy 28.11.2017 kello 15.30. Opiskelijajäsenten toimikausi tutkintolautakunnassa on yksi vuosi ja toimikausi alkaa 1.1.2018 ja päättyy 31.12.2018.

Tutkintolautakunnan asettamisesta, jäsenistä ja tehtävästä määrää ammattikorkeakoululain 19 pykälä. Tutkintolautakunnan tehtävänä on käsitellä mm. opintosuoritusten oikaisuvaatimukset. Lisää tietoa tutkintolautakunnasta Laurea-ammattikorkeakoulun tutkintolautakunnan toimintaohje, joka löytyy osoitteesta: https://laureauas.sharepoint.com/sites/linkfi/Dokumentit/Tutkintolautakunnan%20toimintaohje.pdf#search=tutkintolautakunnan%20toimintaohje.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan oletettu valmistumisaika. Toivomme hakijalta opiskelijakunnan jäsenyyttä, halua toimia tutkintolautakunnassa, tiivistä yhteydenpitoa opiskelijakuntaan sekä halua perehtyä tutkintolautakunnan toimintaan ja toimitettaviin materiaaleihin.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan tutkintolautakunnan jäsenenä tai varajäsenenä, jätä hakemus. Hakemuksen jättämistä varten kirjaudu sivun oikeassa ylälaidassa olevan haka-tunnistautumisen kautta.

Tutkintolautakunnan jäsen ja varajäsen nimetään edustajiston kokouksessa. Edustajiston kokous pidetään 28.11. Tikkurilan kampuksella tilassa B101 kello 17 alkaen. Kaikki hakijat ovat tervetulleita kokoukseen esitellemään itsensä ja seuraamaan kokousta.