H

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Täydennyshaku humanistisen tiedekunnan opetustilojen tilasuunnittelutyöryhmän varajäseneksi muokattu 4.6.2018 klo 14.30

Toimielin

Humanistisen tiedekunnan tilasuunnittelutyöryhmä

Haetaan

ei yhtäkään varsinaista jäsentä, yhtä varajäsentä

Haun avaamispäivämäärä

24.1.2018

Hakuaika

24.1.2018 - 12.2.2018

Toimikausi

15.2.2018 - 31.12.2018

Päätöksenteon paikka ja ajankohta

Haluatko vaikuttaa millaisiin tiloihin tiedekuntasi muuttaa ja tuoda ideat julki kaikkien opiskelijoiden puolesta? Oletko sinä valmis sitoutumaan suunnitteluun ja viestimään toiminnasta muille opiskelijoille, ylioppilaskunnalle ja tiedekuntasi ainejärjestöille? Nyt pääset vaikuttamaan hakemalla tilatyöryhmään?

Kasvatustieteiden tiedekunnan ja humanistisen tiedekunnan tilat ovat suuren muutoksen edessä Oulun ammattikorkeakoulun muuton myötä. Opiskelijat ovat suurin yksittäinen käyttäjäryhmä yliopiston tiloille ja siksi opiskelijoiden panos myös tilojen kehittämisessä on erittäin tärkeä.

Tilatyöryhmä tarjoaa opiskelijalle ainutlaatuisen tilaisuuden vaikuttaa. Mitä tehtävä vaatii?

Tilatyöryhmän kokouksiin osallistumista Mahdollisten ideointitapahtumien järjestämistä Kokemusta siitä, millaista on opiskelu tiedekunnassa Halu vaikuttaa siihen miten ja millaisissa tiloissa opetus tulevaisuudessa toteutetaan Yhteistyö- ja organisointitaitoja Oma-aloitteisuutta, tekevää asennetta ja ulospäinsuuntautuneisuutta Sitoutumista koko prosessin ajaksi. Emme odota aiempaa kokemusta tai osaamista tilahankkeiden suunnittelusta, mutta toivomme kaikkien hakijoiden olevan erittäin motivoituneita ja aktiivisia työryhmäläisiä. Pidämme tärkeänä, että opiskelijajäsenet pystyvät tuomaan koko tiedekunnan opiskelijoiden äänen tilatyöryhmään ja pitämään tiiviisti yhteyttä ainejärjestöihin ja ylioppilaskuntaan.

Haku päättyy 12.12. klo:23.59. Hakeminen tapahtuu osoitteessa halloped.fi.

Kerro hakemuksessasi, mihin työryhmään haet, omasta motivaatiostasi osallistua tilahankkeiden suunnitteluun ja siitä, miten viestisit työn etenemisestä muille opiskelijoille ja ylioppilaskunnalle. Mainitse hakemuksessasi myös mitä opiskelet ja kuinka pitkällä olet opinnoissasi sekä millaista aikaisempaa kokemusta sinulla on.