H

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Halloped-ansökningssystem

Täydentävien opintojen keskuksen koulutustoimikuntaredigerad %Y-10-18 kl. 10:05

Organization

Oulun yliopisto - Erilliset laitokset - Täydentävien opintojen keskus - Avoin yliopisto - Kieli- ja viestintäkoulutus - Täydennyskoulutus

Term:

2022-11-01 - 2023-12-31

Manager :

kopoasiantuntija@oyy.fi

Täydentävien opintojen keskuksen (TOPIK) tehtävänä on toteuttaa kieli- ja viestintäkoulutusta yliopiston tutkinto-opiskelijoille. Toiseksi yksikkö toteuttaa aikuiskoulutusta ammatillisena täydennyskoulutuksena. Yksikkö koordinoi yliopiston alumnitoimintaa. Lisäksi yksikkö tukee tiedekuntia ja koulutusohjelmia koulutuksien työelämään kytkeytyvissä toiminnoissa. Osana yliopistoa täydentävien opintojen keskus edistää yliopiston perustehtävien, strategian ja tuloksellisuuden toteutumista.

Täydentävien opintojen keskuksessa yhdistyvät vahva kieli- ja viestintäkoulutuksen opetuksen ja sen kehittämisen osaaminen sekä aikuiskoulutuksen ja projektihallinnan osaaminen. Koulutustoimikunnan opiskelijajäsen pääsee mukaan keskustelemaan kieli- ja viestintäkoulutuksen palautejärjestelmää, kurssiuudistuksia ja aikuiskoulutuksen täydennyskoulutusta koskevia asioita mm. laadun ja toiminnallisuuden näkökulmasta.

De sittande studentrepresentanterna

Professorerna

Universitetets representanter