H

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Täydentävien opintojen keskuksen koulutustoimikuntamuokattu 18.10.2021 klo 10.05

Organisaatioyksikkö

Oulun yliopisto - Erilliset laitokset - Täydentävien opintojen keskus - Avoin yliopisto - Kieli- ja viestintäkoulutus - Täydennyskoulutus

Toimikausi:

1.11.2022 - 31.12.2023

Vastuuhenkilö :

kopoasiantuntija@oyy.fi

Täydentävien opintojen keskuksen (TOPIK) tehtävänä on toteuttaa kieli- ja viestintäkoulutusta yliopiston tutkinto-opiskelijoille. Toiseksi yksikkö toteuttaa aikuiskoulutusta ammatillisena täydennyskoulutuksena. Yksikkö koordinoi yliopiston alumnitoimintaa. Lisäksi yksikkö tukee tiedekuntia ja koulutusohjelmia koulutuksien työelämään kytkeytyvissä toiminnoissa. Osana yliopistoa täydentävien opintojen keskus edistää yliopiston perustehtävien, strategian ja tuloksellisuuden toteutumista.

Täydentävien opintojen keskuksessa yhdistyvät vahva kieli- ja viestintäkoulutuksen opetuksen ja sen kehittämisen osaaminen sekä aikuiskoulutuksen ja projektihallinnan osaaminen. Koulutustoimikunnan opiskelijajäsen pääsee mukaan keskustelemaan kieli- ja viestintäkoulutuksen palautejärjestelmää, kurssiuudistuksia ja aikuiskoulutuksen täydennyskoulutusta koskevia asioita mm. laadun ja toiminnallisuuden näkökulmasta.

Istuvat opiskelijaedustajat

Pallage Nanayakkara

Jäsen:
1.1.2022 - 31.12.2023

Sylvi Moshnikoff

Varajäsen:
1.1.2022 - 31.12.2023

Professors

Staff