H

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Täydennyshaku: Kontinkankaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmämuokattu 30.1.2023 klo 15.45

Toimielin

Kontinkankaan kampuksen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmä

Haetaan

yhtä varsinaista jäsentä, yhtä varajäsentä

Haun avaamispäivämäärä

28.11.2022

Hakuaika

28.11.2022 - 22.1.2023

Toimikausi

22.1.2023 - 31.12.2022

Päätöksenteon paikka ja ajankohta

OYY:n hallitus valitsee edustajat tammikuussa

Oulun yliopistossa toimii kolme tiedekuntien tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmää, joiden tehtävänä on välittävät tietoa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioista tiedekuntien opiskelijoille ja henkilöstölle. Työryhmien tehtävänä on myös tuoda ajantasaista tietoa tiedekunnista tasa-arvo- ja yhdenevertaisuustoimikunnalle. Työryhmät osallistuvat yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tekemiseen ja seuraavat sen toteutumista tiedekunnissa.

Toimielimiin valitaan yksi varsinainen ja yksi varajäsen vuoden 2023 loppuun asti. OYY:n sosiaalipoliittisella asiantuntijalla on puhe- ja läsnäolo oikeus Kontinkankaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmässä. Asiantuntijan tehtävä on myös tukea työryhmän opiskelijaedustajia. Työryhmään kuulumisesta ei makseta palkkiota tai myönnetä opintopisteitä.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus nimittää jäsenet tammikuussa 2023, ja heidän kausi alkaa välittömästi. Hakukelpoisia opiskelijaedustajiksi ovat ne määräajassa hakemuksensa jättäneet ylioppilaskunnan jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi Oulun yliopiston opiskelijoiksi 22.1.2023 mennessä. Valitun tulee olla läsnäoleva Oulun yliopiston opiskelija edustustehtävässä toimiessaan.

Työryhmässä toimiminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta. Valinnassa noudatetaan Ylioppilaskunnan johtosääntöjä ja lakia naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta 609/1986.

Kerro hakemuksessasi pääaineesi, opintojesi vaihe sekä mahdollinen valintaan vaikuttava kokemus. Kuvaile hakemuksessa omia tavoitteitasi ja motivaatiotasi edustustehtävään.

Hakemukset jätetään tähän hakukuulutukseen viim. 22.1.2023, kirjautuminen yliopiston HAKA-tunnuksilla. Lisätietoja: OYY:n sosiaalipoliittinen asiantuntija Essi Leinonen, sopoasiantuntija@oyy.fi