H

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Täydennyshaku: Tutkijakoulun koulutuksen kehittämisryhmämuokattu 16.8.2021 klo 10.04

Toimielin

Tutkijakoulun koulutuksen kehittämisryhmä

Haetaan

yhtä varsinaista jäsentä, ei yhtäkään varajäsentä

Haun avaamispäivämäärä

12.2.2021

Hakuaika

12.2.2021 - 31.7.2021

Toimikausi

1.8.2021 - 31.12.2021

Päätöksenteon paikka ja ajankohta

OYY:n hallituksen kokous elokuussa

Haemme väitöstutkijaa tutkijakoulun koulutuksen kehittämisryhmään vuodelle 2021.

Tutkijakoulun koulutuksen kehittämisryhmän opiskelijajäsenet edustavat väitöstutkijoita jatko-opintotarjontaan ja opintojen kehittämiseen liittyvissä asioissa. Tutkijakoulun koulutusryhmän tehtävänä on arvioida ja kehittää yleisiä ja tieteenalakohtaisia tohtorinopintoja Oulun yliopistossa. Koulutusryhmä muun muassa keskustelee, miten tutkijakoulun tarjoamia kursseja voisi kehittää palautteen perusteella ja mitä uusia opintojaksoja tutkijakoulu voisi tarjota. Ryhmään pyritään valitsemaan opiskelijoita jatko-opintojen eri vaiheista.

Hakijan tulee olla Oulun yliopiston tutkijakoulun opiskelija, ilmoittautunut läsnäolevaksi alkavana lukukautena sekä OYY:n jäsen hakuajan päättyessä 28.2.2021. Suomen kielen taito katsotaan eduksi. Ylioppilaskunta tarjoaa perehdytystä tehtäviin.

Kerro hakemuksessasi, miksi sinä olisit hyvä tähän tehtävään ja mitä haluaisit erityisesti kehittää tohtorinkoulutuksessa, väitöstutkijoiden asemassa tai jatko-opiskelijajaoston toiminnassa. Mainitse myös pääaineesi ja missä vaiheessa jatko-opintojasi olet.