H

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Täydennyshaku YTHS:n Oulun terveyspalveluyksikön johtokuntaanmuokattu 17.1.2019 klo 15.10

Toimielin

YTHS:n Oulun terveyspalveluyksikön johtokunta

Haetaan

yhtä varsinaista jäsentä, ei yhtäkään varajäsentä

Haun avaamispäivämäärä

13.12.2018

Hakuaika

13.12.2018 - 14.1.2019

Toimikausi

1.1.2018 - 31.12.2019

Päätöksenteon paikka ja ajankohta

Oletko kiinnostunut opiskeluterveydenhuollon palveluista? Haluatko päästä seuraamaan opiskeluterveydenhuollon laajentumista lähietäisyydeltä?

YTHS:n terveyspalveluyksikön johtokunnan tehtävänä on seurata terveyspalveluyksikön toimintaa ja toimintaympäristön muutoksia sekä terveyden edistämistä ja yhteisöterveystyötä. Se tekee aktiivisesti yhteistyötä säätiön eri sidosryhmien kanssa. Johtokunnassa on edustus ylioppilaskunnasta, yliopistosta, kaupungista sekä YTHS:n henkilöstöstä.

Käytännössä johtokunta keskustelee terveyspalveluyksikön jonotilanteesta ja toimintasuunnitelman ja talousarvion toteutumisesta, säätiön hallituksen toiminnasta sekä muista ajankohtaisista asioista toimintaympäristössään. Tarvittaessa johtokunta voi puuttua seurannassaan esiin tulleisiin asioihin.

Oulun terveyspalveluyksikön johtokunta kokoontuu syys- ja kevätlukukauden aikana, noin neljä kertaa vuodessa ilta-aikaan. Opiskelijajäsenet saavat tehtävästä kokouspalkkion ja heiltä odotetaan ideoita, kokemuksia ja näkemyksiä tavallisen opiskelijan näkökulmasta.

Kerro hakemuksessasi, miksi tehtävä kiinnostaa sinua. Mainitse myös mikä on pääaineesi ja missä vaiheessa opintojasi olet.