H

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Ympäristöjaoston puheenjohtajamuokattu 15.4.2019 klo 13.20

Toimielin

Ympäristöjaosto

Haetaan

yhtä varsinaista jäsentä, yhtä varajäsentä

Haun avaamispäivämäärä

4.12.2018

Hakuaika

4.12.2018 - 4.2.2019

Toimikausi

1.1.2019 - 31.12.2019

Päätöksenteon paikka ja ajankohta

OYY:n hallituksen kokous viikolla 6

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan ympäristöjaoston toiminnan tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden tietämystä ympäristöasioista ja vaikuttaa siihen, että ympäristöasiat otetaan paremmin huomioon ylioppilaskunnassa, yliopistolla ja Oulussa. Jaosto järjestää esimerkiksi tempauksia, tapahtumia, vierailuja ja keskustelutilaisuuksia ajankohtaisista aiheista. Aikaisempina vuosina jaosto on järjestänyt esimerkiksi kirpputorikierroksia, ilmastonmuutosbileet ja asialuentoja. Vuonna 2019 jaostolla on mahdollisuus osallistua vihreän kampuksen edistämiseen yliopiston kanssa.

Ylioppilaskunta hakee oma-aloitteista, ympäristöasioista kiinnostunutta ja idearikasta puheenjohtajaa vuodelle 2018. Puheenjohtajuus sopii erinomaisesti ihmiselle, joka haluaa edistää ympäristöarvoja yliopisto-opiskelijoiden joukossa. Tehtävä sopii mainiosti täysipäiväisesti opiskelevalle.

Puheenjohtajalle maksetaan kokouksista kokouspalkkiota ja tehtävään saa perehdytyksen.

Lisätietoja ympäristöjaostosta ja jaostojen toiminnasta löytyy osoitteesta www.oyy.fi/oyy/organisaatio/jaostot-ja-valiokunnat/

Jaoston puheenjohtajaksi voi hakea kuka tahansa ylioppilaskunnan jäsen. Jätä hakemus ja ansioluettelo soveltuvilta osin osoitteeseen halloped.fi viimeistään 14.1. klo 23.59 mennessä. Voit laittaa hakemukseesi myös linkin, josta löytyy ansioluettelosi. Valinnan puheenjohtajasta tekee OYY:n hallitus viikolla 4.

Lisätietoja: OYY:n Pääsihteeri, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822