Helsingin yliopisto

Hallinnon opiskelijaedustajien tietojärjestelmä

Hae Svenska social- och kommunalhögskolanin valintatoimikuntaan!muokattu 16.9.2019 klo 14.12

Toimielin

Valintatoimikunta: Svenska social- och kommunalhögskolan

Haetaan

3 varsinaista jäsentä, ei yhtäkään varajäsentä

Haun avaamispäivämäärä

28.8.2019

Hakuaika

28.8.2019 - 16.9.2019

Toimikausi

18.9.2019 - 30.11.2019

Päätöksenteon paikka ja ajankohta

HAE SVENSKA SOCIAL- OCH KOMMUNALHÖGSKOLANIN VALINTATOIMIKUNTAAN!

Etsimme vähintään kolmea jäsentä Svenska social- och kommunalhögskolanin valintatoimikuntaan hoitamaan opiskelijaedustajien valintaa syksyllä 2019.

MITÄ VALINTATOIMIKUNTA TEKEE?

Valintatoimikunta lukee hakemukset yliopistokollegioon ja tekee perustellun esityksen valittavista henkilöistä edustajistolle. Valintatoimikunta kokoontuu tätä tehtävää varten viikkojen 43–45 aikana (tarkempi aikataulu alla). Lopulliset päätökset valinnoista tekee HYYn edustajisto.

Valintatoimikunnassa pääset vaikuttamaan Svenska social- och kommunalhögskolanin opiskelijaedustukseen ja varmistamaan, että opiskelijoiden etua valvomaan valitaan motivoituneimmat hakijat.

KUKA VOI HAKEA?

Edellytyksenä valintatoimikunnassa toimimiselle on, että olet läsnäoleva opiskelija Svenska social- och kommunal högskolanissa ja pääset paikalle toimikunnan kokouksiin oheisen aikataulun mukaan. Huomaathan, että et voi toimia valintatoimikunnassa, jos aiot hakea Svenska social- och kommunalhögskolanin opiskelijaedustajaksi yliopistokollegioon.

MITEN VALINTATOIMIKUNTAAN HAETAAN?

Hakemukset tulee lähettää osoitteessa www.halloped.fi maanantaihin 16.9.2019 klo 12.00 mennessä.

Hakemuksesta tulee ilmetä selkeästi tehtävän kannalta oleellinen kokemus, motivaatio ja nykyinen pääaineesi ja/tai koulutusohjelmasi ja opintosuuntasi. Ilmoita hakemuksessasi myös, oletko käytettävissä valintatoimikunnan puheenjohtajaksi ja/tai varapuheenjohtajaksi. Hakemuksen ei tarvitse olla pitkä. Hakijan eduksi katsotaan motivaatio ja aiempi kokemus hallinnon opiskelijaedustajana, opintovastaavana tai muussa opiskelijoiden edunvalvontaan liittyvässä tehtävässä.

Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi eri sukupuolten edustajia ja eri opintojen vaiheissa olevia hakijoita monipuolisista taustoista. Valintatoimikuntaan nimetään vähintään kolme jäsentä, ja valinnassa pyritään huomioimaan eri alojen edustus.

Lisätietoja valintatoimikunnassa toimimisesta ja hausta antavat valintakoordinaattori Teemu Palkki, puh. 0504766255, teemu.palkki@hyy.fi sekä koulutuspoliittinen asiantuntija Jenna Sorjonen, puh. 0503255202, jenna.sorjonen@hyy.fi.

Lisätietoa opiskelijaedustajana toimimisesta ja opiskelijaedustajien valinnasta löydät osoitteesta hyy.fi/opiskelijaedustaja.

VALINTATOIMIKUNNAN KOKOUSAJAT

Svenska social- och kommunalhögskolanin valintatoimikunta kokoontuu 1.11. ja 7.11. klo 17.